Nyheter

12.06.2011 av Daniel
Tiden flyr og det skjer noe nytt hver dag.vi har nå kjøpt inn et svært bra diagnoseutstyr, og kan derfor også tilby diagnosetesting og feilsøking på bil, og mye mye mer.
se
HER
for mer info. ha en flott pinse videre!
16.04.2011 av Daniel
nytt år og nye spennende utfordringer.
siden sist har hjemmesidene fått et helt nytt og ryddigere design. vi synes absolutt at de nye sidene har blitt kanonbra!
vi har også gått til innkjøp av en ny leiebil, for å gjøre det enklere for våre kunder å tilby dette under skadereparasjon og ved frontruteskift.
I den forbindelse tilbyr vi også gratis lånebil ved frontruteskift i inntil en dag.
klikk
HER for å se hvilke biler vi har tilgjengelig pr dd.
vi har også gått til anskaffelse av utstyr for reparasjon av bilglass, så det er bare å ta kontakt uansett skade, så hjelper vi deg, uansett om det dreier seg om en liten steinsprut eller en stor kollisjonskade. ønsker alle våre eksisterende og nye kunder en god påske!

18.05.10 av Daniel

Da var det omsider tid for en ny oppdatering.

PPA: Vi kan nå skilte med å være den første og eneste i Norge som har blitt tildelt den internasjonale prisen "Prestigious Painter Award" fra House of Kolor i USA for den candyblå lakkeringen på BMW M3 cabrioleten vi har bilder av under "Prosjekter". les mer på: http://houseofkolor.com/gallery/PPA/PP2010.jsp Denne prisen henger høyt, og vi er svært fornøyd med å motta den!

Telefonsurr: Vi har i en ganske lang periode tidvis hatt store problemer med telefonsystemet her, noe som har gjort at enkelte ikke har kommet gjennom til oss, og de som kom igjennom gjerne ikke kunne høre noe i andre enden. Dette problemet ser ut til å være i orden nå.

Oppussing: Ved nyttår 2009/2010 kastet vi ut mye gammelt rask og slitt utstyr, og malte opp igjen hele verkstedet innvendig, samt satt inn en del nytt utstyr, avsug, hyller etc. forandringen gjorde det mye triveligere og ryddigere, noe som vi håper gjenspeiler seg på arbeidsmiljøet og ikke minst resultatene på kundebilene.

Det kommer mer oppdateringer etterhvert. det er mye som skjer, og vi har mange planer som skal gjennomføres nå i løpet av 2010, så følg med!

27.11.2009 av Daniel
Det var lenge siden forrige oppdatering, så det var vel på høy tid nå. hjemmesiden har fått flere menyer, og det er lagt til en del bilder.

-Det at det ikke har vært tid til å oppdatere siden er jo i utgangspunktet positivt med tanke på at det da har vært såpass mye å gjøre i driften ellers.

-Siden sist kan vi jo med glede informere om av vår lærling Marius Kongstorp har fullført sin lærling-tid og bestod sin fagprøve med karakteren MEGET GODT 09.10.2009!

-Ellers så har vi jo fullt konvertert til vannbaserte lakker til reperasjonslakkeringer, men resultatene er jo like gode som før. på veteranbiler, hellakkeringer og industri kan vi fortsatt tilby vanlig tynnerbaserte baselakker om ønskelig.

-siste tiden har vært veldig spennende og til tider utfordrende, etter innkjøp av nye firmabiler, ansettelse av personell og nye faste kunder. vi satser på at dette går bra!

-Er det noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt!

27.11.2007 av Daniel
-Dette er en spennende tid, det er mange utfordringer knyttet til å starte opp en ny bedrift, selv om de etableres i allerede eksisterende lokaler.

-Det er serdeles mye og tenke på hele tiden for å få ting til å gå den veien man vil.

-Vi jobber nå på spreng for å prøve å synes bedre i lokalmiljøet, da befolkningen her tror det ikke lenger er drift i disse lokalene.

-Oppstarten av selskapet har vært en suksess, og vi håper å fortsette i denne retningen lenge! Perr idag pusser vi opp lokalene våre, og samtidig satser vi sterkt på å levere et eksemplarisk produkt til kunden uten å bruke lengere tid enn nødvendig, dette er en stressfaktor, men også veldig gøy og spennende!

-Vi satser på å få Civicen vår ferdig til utstilling til våren, og skal da stille med denne, BMW M3 Cab, og Honda NSX. En deilig samling med biler for enhver smak.

-I løpet av vinteren 2007 skal vi bygge en 2003 mod Toyota Celica T23 med widebodykit fra APR-Racing! følg med på byggeprosjekter!


 facebook_logo_Norsk