Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Sikkerhet er 1. prioritet! 

Vi arbeider etter retningslinjene i "sikre bilskadereparasjoner" som er utarbeidet i fellesskap mellom Statens vegvesen, Bilimportørenes landsforening, Finans Norge og Norges bilbransjeforbund. 

Disse retningslinjene setter store krav til oss under reparasjon av skader på kjøretøy, herunder bruk av reparasjonsmetoder som er angitt fra bilens fabrikant, at vi bruker utstyr som er godkjent til disse oppgavene samt personell som er kvalifisert til oppdraget. Dette for å forsikre deg om at bilen din er like sikker og holder samme kvalitet som den hadde før skaden oppstod. 

Du kan lese mer om dette på www.sikrebilreparasjoner.no, eller laste ned info-hefte her: "Infohefte Sikre Bilskadereparasjoner"

For å kunne oppfylle krav og retningslinjer kreves riktig utstyr. du kan klikke HER for å se et utvalg av hvilket utstyr vi bruker for å sikre en kvalitetsmessig reparasjon av din bil. 

Hvis du vil se et eksempel på hvordan vi utfører en skadereparasjon så kan du se noen bilder ved å klikke på "Eksempel på skadereparasjon"

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn